Charakterystyka preparatu Dr Seidel Repelex Plus
Dr Seidel Repelex Plus - pomoc behawioralna, płyn o przedłużonym działaniu, pomagający oduczyć zwierzę niepożądanych zachowań takich jak: załatwianie potrzeb fi
Ja na aucie nie stosowałem także na lakier samochodowy jaki to ma wpływ nie wiem. Nie sądzę aby tam było cokolwiek szkodliwego. To jakiś roztwór sztucznej chemii działającej zapachowo na zwierzaki a nie chemicznie na to na czym jest. Ja lałem tym drzwi z blachy powlekanej, ramy PCV od okien/drzwi balkonowych i śladu po tym nie było.
Masz na parkingu otwartym czy na posesji z tym problem?
Jak na prywatnym to spryskaj dookoła auta, albo szmatę i połóż na szybę przednią na noc, na reling, albo najpierw coś miękkiego na dach i potem na to spryskaną szmatę/gąbkę lub co innego żeby bezpośredniego kontaktu nie było z lakierem . Bo to działa w jakimś niedużym promieniu zapachem.
spsikam auto z dołu ,boki , zderzaki , jednak te koty podchodza najpierw do auta , a pozniej dopiero wskakuja , jutro mam ten srodek dostac, dam znac jak sie spisuje
andru123, a może tak zamiast kota odganiać, to "przeciągnij" go w inne miejsce, np. walerianą. McGan, zaraz się odezwą obrońcy zwierzaków
Albo po asfalcie go przeciagnij....
U mnie ten sam problem na czarnym lakierze po nocy natuptane piachu...
Az mi gul skacze po sam sufit...
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
Zakupiliśmy "żywołapkę" (taka humanitarna pułapka, klatka).
Zabawa w polowanie, że HEJ :lol:
Przez okres kilku tygodni złapało się kilka kotków :wink:
Za każdym razem były wywożone trochę kilometrów...
Sąsiadka do tej pory nie wie co się stało z jej pupilami :twisted:
Komentarz